Oudenaardsesteenweg 202, 8580 Avelgem

Huis in Avelgem

€289.000

Volledig vernieuwde woning nabij centrum Avelgem!
Deze woning werd doorheen de jaren volledig vernieuwd door de huidige eigenaars. Isolatie, pelletkachel, afvoeren-toevoeren, reeds gescheiden riolering voorzien, crepi, ... kortom, aan alles werd gedacht bij het verbouwen van deze woning. Een volledig alarmsysteem en branddetectie werden tevens voorzien.
De woning zelf bestaat uit een inkomhal die uitgeeft in de leefruimte en eetplaats. De leefruimte is voorzien van een gezellig pelletkachel en is open en met de eetplaats. Daarnaast bevindt zich de keuken met ontbijthoek. De keuken is volledig geëquipeerd en voorzien van nodige toestellen. Beneden is er tevens nog een praktische wasplaats met berging ruimte. Daarnaast heb je ook nog het afzonderlijk toilet en de garage.
Op de 1e verdieping bevinden zich 2 aangename slaapkamers, de badkamer en nog een extra berging ruimte. Daarboven werd de zolder volledig opgedaan tot 'master bedroom'. Beneden maakt de kelder dit geheel af.
De tuin achteraan werd ook volledig ingericht. Vanaf de middag kan je hier genieten op het zonovergoten terras. Voor de mensen die niet graag in de zon zitten zijn er ook schaduwdoeken die aan de muur kunnen bevestigd worden. Dit alles vormt een mooi geheel met de rest van de tuin. In de tuin zit je volledig privé. Achteraan is er nog een groot tuinhuis en is er tevens een uitweg om met fiets of groenafval langs de achterkant weg te kunnen.
Bij het invoeren van het EPC werd geen rekening gehouden met het feit dat de woning rondom geïsoleerd werd en er isolatie onder de vloer aanwezig is. Dit alles zou dus resulteren in een nog betere EPC-waarde.
Topper!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

288 kWh/m2

Pand Referentie

R8G719Z84ARL

313 m2

193 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 Jul 2022€289.000

27 Jun 2022€295.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu