Ganzenhofstraat 28, 8580 Avelgem

Huis Te Koop in Avelgem

€449.000

Op de ERA Open Huizen Dag van zaterdag 3 december kan je deze woning vrijblijvend bezoeken van 11 uur tot 12u30.

Op zoek naar wat meer ruimte, een praktische indeling en een mooie tuin in Avelgem? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Deze gelijkvloerse villa is terug te vinden op een perceel van maar liefst 1.214 m² aan de stadsrand van Avelgem. Hoewel de zeer rustige ligging zijn alle faciliteiten stapvoets te bereiken. Dankzij de grote raampartijen geniet u de ganse dag van een lichtrijk huis. De tuin biedt een aangenaam groen zicht vanuit de woning. Dankzij de zuid oriëntatie zal u hier kunnen genieten van heel wat zon.

Indeling:
-Kelder: Droge praktische kelder (42m²) opgedeeld in een wijnkelder, werkplaats en stookruimte. Overigens is de volledige woning voorzien van een kruipkelder wat handig kan zijn voor leidingen.
-GLV: Via de riante inkomhal (7m²) met gastentoilet (5m²) betreedt je ofwel de keuken (11m²) met aansluitend een praktische berging (6m²), een wasplaats (10m²) en een inpandige garage (17m²) die plaats biedt aan één wagen. Ofwel betreedt je vanuit de inkomhal de indrukwekkende leefruimte (47m²) met prachtige grote raampartijen die zicht geven op de groene tuin.
In het slaapgedeelte geeft de nachthal toegang tot de badkamer (8m²) met douche en bad, twee grote en twee kleinere slaapkamers (17, 15, 11 en 11m²). De twee kleinere geven toegang tot de veranda (18m²).
In de tuin is er tevens nog een bijgebouw (65m²) waar nog een auto kan staan en waar de stookolietank staat.

Op zoek naar een villa met mogelijkheden, goed gelegen en met een mooie tuin? Zin om de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze woning zeker iets voor u! Contacteer ons snel voor uw bezoek ter plaatse!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

1107 kWh/m2

Pand Referentie

AQP40385FI1Y

1214 m2

217 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu