Molenveld 221, 2490 Balen

Huis Te Koop in Balen

€260.000

KARAKTERVOLLE, TE RENOVEREN GEZINSWONING (OB) OP EEN MOOI PERCEEL VAN 10A86CA IN EEN RUSTIGE OMGEVING TE BALEN!

Op een boogscheut van het centrum van Balen en nabij recreatie- en natuurpark Keiheuvel, vinden we aan de Molenveld 221 deze te renoveren gezinswoning terug. Deze woning situeert zich in een rustige, groene omgeving met allerlei voorzieningen op wandelafstand. Een te waarderen ligging met andere woorden, voor zowel jong als oud.

De woning werd gebouwd in 1962 en bevindt zich in goede staat van onderhoud. In tussentijd werden de ramen al vervangen en tevens voorzien van manuele rolluiken, behoudens de voordeur (elektrisch).

De woning bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal, een uiterst ruime leefruimte met gezellige houthaard en keuken. Via de keuken is er toegang tot een (opberg)kelder. Naast de keuken tref je een kleine inkom achteraan die verder aansluit op de badkamer, waar een apart toilet voorzien is.
Op de eerste verdieping vinden we een ruime nachthal en 3 slaapkamers terug. De nachthal is uitgerust met een overloop, hier is een tweede toilet aanwezig. Deze ruimte kan je verder ombouwen naar een (bad)kamer, zoals oorspronkelijk uitgetekend op het bouwplan. Bovendien beschikt de woning over een zolder. De verwarmingsinstallatie bevindt zich in een aparte ruimte en is via de buitenzijde van de woning bereikbaar. Hier is eveneens plaats voor een wasmachine en droogkast en deze ruimte kan dienst doen als extra bergruimte.

De diepe, grote tuin is ideaal voor wie groene vingers heeft en van tuinieren houdt. In de extra werkruimte kan je al het tuinmateriaal opbergen. Verder is deze ruimte ook geschikt voor wie graag klust of extra ruimte nodig heeft voor het wegbergen van materiaal, fietsen, motors,... . Tot slot beschikt de woning nog over een houten tuinhuis, dewelke je gezellig kan inrichten en een ruime, losstaande garage. De verharde, lange oprit zorgt voor extra parkeergelegenheid voor minimum 4 wagens.

Word jij de nieuwe eigenaar die deze woning weer aandacht en liefde kan geven? Aarzel dan niet om een kijkje te komen nemen!

Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar info@momentumvastgoed.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

650 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€897

Pand Referentie

K686CLQXYY6B

1086 m2

140 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

10 Nov 2022€260.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu