Gerheide 127, 2490 Balen

Huis Te Koop in Balen

€449.000

Deze gezellige instapklare woning grenst aan het natuurgebied de Keiheuvel op 3,4 km van het centrum van Balen en is gelegen tussen Mol en Lommel.

Het volledige woongedeelte bevindt zich op het gelijkvloers en bestaat uit een inkomhal, een ruime living met veel natuurlijke lichtinval, massieve parket en een inbouwhaard. Achteraan de woonkamer staat een prachtige tuinkamer met zicht op de aangelegde tuin. De volledig uitgeruste keuken grenst aan de living en het terras dat voorzien is van een elektrische zonneluifel. De keukenraam en het raam van de achterzijde van de living zijn uitgerust met elektrische rolluiken.

Verder zijn er drie ruime slaapkamers, een apart gastentoilet en een vernieuwde badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet. In de inpandige garage staat een aparte douche en de wasmachine plus de droogkast.
De ruime zolder kan plaats bieden aan 3 extra slaapkamers. De volledige woning is onderkelderd met een gedeelte kelder en een gedeelte kruipruimte.

De tweede garage en het werkhuis van 58m² achteraan in de tuin zijn eenvoudig bereikbaar via een aparte ingang langs de Ringlaan.
Ideaal voor een zelfstandige of doe het zelver.
De verwarming is op stookolie (verbruik +- 2000 l./jaar) met een verwarmingsketel met 92,5% rendement.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

398 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.048

Pand Referentie

AGJCITYRITPM

1.331,00 m2

230,00 m2

Vraagprijzen

05 Dec 2022€449.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu