Olmensebaan 123, 2490 Balen

Huis in Balen

€464.000

Stijlvolle en instapklare villa met 4 slaapkamers op magnifiek perceel 1.493m²

Indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, aparte berging met wasplaats,  4 slaapkamers,  2 badkamers, gastentoilet, inpandige garage, tuin.
Ligging: We bevinden ons in de Olmensebaan, centraal gelegen tussen het centrum van Balen, Olmen en Mol. Op nummer 123-2 van deze straat worden we overdonderd door een fantastisch perceel van maar liefst 1493m².
Omschrijving: De stijlvolle villa met een bewoonbare oppervlakte van 364 m² werd gebouwd in 2003. De bouwlijn van deze tijdloze villa ligt op een behoorlijke afstand van de straat. Hierdoor geniet je des te meer van de fantastische privacy in deze schitterende groene omgeving.Via de inkomhal hebben we aan de rechterkant 2 ruime slaapkamers.  Links bevindt er zich het gastentoilet en de eerste badkamer. Verder via de inkomhal gaan we door de dubbele deur waar we onmiddellijk in de grote leefruimte komen waar keuken, eetplaats en zitplaats één groot geheel vormen. Via de enorm grootte raampartijen hebben we veel lichtinval. Een ruim terras van maar liefst 70m² en een zeer gevarieerde achtertuin. De achtertuin is achteraan ook toegankelijk.Op de bovenverdieping bevinden er zich nog 2 ruime slaapkamers en een tweede badkamer met toilet en douche.
De inpandige garage heeft een automatische poort en er is voldoende parkeerplaats vooraan de woning. Overal zijn er rolluiken voorzien.  De woning is volledig onderkelderd.Woning is vrij vanaf akte.
Bijzonderheden:
- EPC: 209  kWh/m²
- Bijzonder veel lichtinval achteraan de tuin door het grote raampartijen- Vg, Wg,Gmo, Gvkr,Gvv

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

209 kWh/m2

Pand Referentie

PUF13BV0IYY5

1493 m2

364 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€464.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu