Klaverveld 3, 2490 Balen

Huis in Balen

€389.000

Instapklare BEN-woning (HOB) in een doodlopende straat
Ligging: rustig gelegen te Balen in een doodlopende straat. Goede verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, 3 toiletten, wasplaats, leefruimte, open keuken, garage, berging, 4 slaapkamers, 2 badkamers, terras en tuin.
Omschrijving: Via de inkomhal voorzien van ingemaakte kasten en gastentoilet komt u in de ruime leefruimte, deze geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. De open keuken werd hoogwaardig afgewerkt en werd volledig geïnstalleerd een voorzien van voldoende opbergruimte. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een wasplaats voorzien van ingemaakte kasten, een garage met sectionale poort en de technische ruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 met ingemaakte kasten en een masterbedroom met inloopdressing en een tweede ensuite badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De volledige bovenverdieping is voorzien van automatische rolluiken. In de zuid-oost georiënteerde tuin is het heerlijk vertoeven. De woning werd volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen en oog voor detail.De woning zal langs de buitenkant verder worden afgewerkt met witte crepi, alsook zal de oprit worden aangelegd met zwarte klinkers. Met andere woorden, een volledige instapklare woning.
 Extra: - BEN-woning- E-peil: lager dan 30- Zonnepanelen - Warmtepomp- Vloerverwarming (verwarmen + koelen)- Automatische rolluiken (boven)- Ingemaakte kasten- Regenwaterput 5000 L
- Verkoop onder BTW-stelsel
-Stedenbouw: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

3BUR07IAZY8M

303 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022€389.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu