Dorp 95-A, 9968 Bassevelde

Huis Te Koop in Bassevelde

€335.000

* Voor meer informatie of een bezoek, kan u de verantwoordelijke makelaar Steven bellen op het nummer 0468 26 14 60.* Kom thuis in het prachtige, landelijke en warme Bassevelde. Deze halfopen bebouwing, gelegen dichtbij het dorp is een zeer degelijk huis die de nodige gezelligheid en praktische elementen met zich meedraagt. Links van de woning rijdt u gemakkelijk uw oprit op. De boodschappen vliegen de auto uit en worden meegenomen via het overdekt terras naar de keuken. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om in uw garage met nieuw elektrische, sectionele poort te rijden en van daaruit het gerief binnen te brengen. Uiteindelijk komen we in hetzelfde uit: de keuken. Deze is recentelijk aangepakt en nieuw geplaatst. Ook de nieuw ingebouwde koelkast en diepvriezer zijn leuk meegenomen. Verder is de badkamer ook volledig vernieuwd met wc, lavabo en douche.
Eens in de woonkamer aangekomen merken we, naast de aangename grootte, meteen de lichtinval langs alle kanten op. De inkomhal, waar we uiteraard ook als eerste kunnen binnenkomen, is uitgerust met veel berging door middel van ingemaakte kasten en een extra bergingsruimte naast de vestiaire onder de trap.
Eens op het eerste verdiep aangekomen zijn er drie slaapkamers. De masterbedroom is achteraan gelegen. Tevens is een toilet in de nachthal voorzien.
Grote troef is dat de woning energiezuinig is. Met een kleine ingreep zit je in score B. Dit is onder andere te danken aan de goede isolatie en de hoge rendementsramen. De rendementsramen zijn allemaal voorzien van rolluiken en zo goed als allemaal voorzien van vliegenramen.
Qua uitbreiding kan de zolder (58m²) nog instapklaar gemaakt worden. Meubels zijn bespreekbaar, tuinhuis van 12m² blijft staan. Bel gerust voor een afspraak, dan helpen wij u met de glimlach verder.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

283 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€500

Pand Referentie

-3-986QKNX8P

Vraagprijzen

02 Dec 2022€335.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu