Bisschopslaan 35, 2340 Beerse

Huis Te Koop in Beerse

Deze unieke villa met bijgebouw van de hand van de gekende architect Stephane Boens in 'herenhoeve stijl', is uitstekend gelegen nabij het centrum van Beerse.

De woning werd afgewerkt op met een uitzonderlijk oog voor detail en er werd uitsluitend gebruikt gemaakt van hoogkwalitatieve materialen en 1e keus recuperatie materialen.
Op het gelijkvloers bestaat de woning uit een inkomhal op parket, gastentoilet, een knappe bureauruimte met een gezellige erker. De woonkamer op parket heeft een mooie open haard op gas en een een prachtig zicht over de tuin. Verder is er een leuke zij ingang/annex berging. De uiterst luxueuze keuken, is werkelijk een pareltje en werd ingericht met o.a. een inductieplaat + teppanyaki, een wijnkoeler, koelkast, vaatwasmachine, oven en combisteamer.
Via de trap in de inkomhal bereikt men de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers (met airco) waarvan de hoofdslaapkamer als suite werd ontworpen, met dressing en badkamer met centraal geplaatst ligbad., De 2e badkamer is tevens compleet ingericht en een wasplaats.
Verder is er nog een volledig geïsoleerde zolder aanwezig in de woning.

De tuin van deze woning werd prachtig aangelegd en biedt zeer veel privacy. Het bijgebouw bestaat uit een carport en garage die eveneens als knappe mancave met geïnstalleerde bar kan gebruikt worden. Hier is tevens een extra toilet geïnstalleerd.


Deze woning is helemaal instapklaar, voorzien van bijzonder veel snufjes (waaronder muziekinstallatie SONOS, airco, etc) en is door zijn recente bouwjaar zeer energie vriendelijk.

Menu