Molenstraat 4, 2340 Beerse

Huis Te Koop in Beerse

€399.000

Karaktervolle gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van 324m², in het centrum van Beerse.
Ligging:Deze woning is gelegen in het centrum van Beerse.Nabij de woning vind je verschillende scholen, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades.
Omschrijving:We betreden de woning via de inkomhal met gastentoilet die toegang verleend naar de polyvalente ruimte die naar wens kan ingericht worden. Aansluitend bevindt zich de garage en de kelder van ca. 72m². Via de vaste trap in de inkomhal bereiken we de overloop met apart toilet, de woonkamer met geïnstalleerde keuken en aparte berging. Verder biedt de woning op de tweede verdieping drie ruime slaapkamers en gerenoveerde badkamer met inloopdouche en toilet. De zolderverdieping biedt een vierde slaapkamers en hier vinden we ook de technische ruimte terug.Kortom: In het centrum gelegen , instapklare woning (324m²) met vier slaapkamers, gerenoveerde badkamer, ruime leefruimte met veel lichtinval, inpandige garage, polyvalente ruimte en kelder  dat een tal van mogelijkheden biedt.
Bijzonderheden:- gunstige ligging - mogelijkheid om gebruik te maken van het terras- zeer grote polyvalente ruimte- kelder van ca. 72m²

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

204 kWh/m2

Pand Referentie

76O1P1B93YY-

324 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Oct 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu