Antwerpseweg 218, 2340 Beerse

Huis Te Koop in Beerse

€475.000

Prachtige te renoveren vrijstaande villa met 6 slaapkamers op een perceel van 2.637 m². Stedenbouwkundig erfgoed. EPC: 770 kWh/m² (label F)
Ligging:centraal gelegen te Vlimmeren(Beerse) met vlotte verbinding naar omliggende dorpen/gemeenten en de E34. Openbaar vervoer vlak aan de deur.

Indeling: -1: kelder 0: inkomhal, keuken, berging, bureau, woonkamer, wasplaats, terras, polyvalente kamer, badkamer +1: nachthal, berging, 4 slaapkamers, kleine badkamer +2: nachthal, 2 slaapkamers
Beschrijving: deze woning, gebouwd in 1932, was vroeger bekend als Villa 'De Roeter' en is opgenomen in de Inventaris als bouwkundig erfgoed.

De ruime inkomhal op blokjesparket met prachtige houten trap naar de 2 verdiepingen is gekenmerkt door de mooie regenboogdeur en het prachtige glas in lood raam.Van hieruit is er toegang totde keuken en de riante woonkamer met haard en open doorgang naar de bureauruimte (samen ongeveer 55m²) die qua vormgeving enorm in het oog springt.
Via de keuken toegang tot berging, kelder en het terras. Achteraan bevinden zich nog een wasplaats, kleine badkamer en grote polyvalente kamer van 28m².

Op de 1ste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers (9,10,14 en 17m²), een berging en een badkamer. De 2de verdieping biedt nog 2 slaapkamers (13 en 14m²).
Achter de woning is er een prachtige tuin van ruim 2000m² die uitkijkt op weilanden wat de privacy garandeert! Ten slotte is er nog een tuinberging.
Dit pand is volledig te renoveren maar uniek vanwege de architecturale vormgeving en uitstraling! De prachtige lichtinval doorheen de woning zal u verbazen bij een bezoek aan dit stedenbouwkundig pareltje!
Graag wijzen wij u op de renovatieplicht voor woningen en appartementen met een E of F EPC-label uiterlijk 5 jaar na aankoop te rekenen vanaf het verlijden van de notariële akte (akten vanaf 1 januari 2023). Voor meer info kijk op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap:https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Bijzondere informatieplicht:in aanvraag
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

CK2X0JZW1FY5

2637 m2

239 m2

6 Slaapkamers

Vraagprijzen

20 Nov 2022€475.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu