Absheide 6, 2340 Beerse

Huis Te Koop in Beerse

€399.000

Uiterst rustig gelegen woning met 4-5 slaapkamers op circa 800m² te Beerse.

We bevinden ons aan het jaagpad in Beerse, Absheide. Ter hoogte van nummer 6 houden we halt aan een woning met een karakteristieke gevel. Hoewel de authentieke charme absoluut bewaard gebleven werd, kreeg de woning al tal van renovaties.
Zo werd er onder andere een nieuwe keuken en achterbouw opgetrokken. Er werden bovendien zonnepanelen en een thuisbatterij geïnstalleerd.
Deze deels gerenoveerde woning kent een totale bewoonbare oppervlakte van 265m2.
We betreden deze woning via de inkomhal aan de rechterzijde van de woning. De eetkamer heeft een aangename oppervlakte en wordt subtiel verdeeld in een knusse tv-hoek met zicht op de tuin en een prachtige keuken met extra leefruimte.

Achteraan de woning vind je een functionele badkamer, voorzien van een dubbele wastafel, toilet en grote douche. Verder heb je op het gelijkvloers een zeer handige berging en een grote garage met een kwalitatieve sectionale poort.

Op de eerste verdieping zijn er alvast 3 kamers, Tover jij een van de kamers graag om tot een volwaardige badkamer of hobbykamer? Dan zal je zeer blij verrast zijn met de prachtige zolderkamer die omgebouwd werd tot 2 extra slaapkamers.

De tuin is volledig afgesloten en is speels en is helemaal kind-en huisdier proof opgebouwd.
Scholen, winkels,… alles wat je nodig hebt bevinden zich op enkele minuten afstand. Zo profiteer je hier, ondanks de uiterst landelijke en rustige ligging toch van een zeer vlotte woon-werkverbinding.

Ben jij op zoek naar een ruime charmante woning, waarbij je zelf nog bepaalde elementen naar persoonlijke smaak kan afwerken?

Troeven:
- Thuisbatterij
- PV-installatie
- Nieuwe keuken
- grote ruime tuin
- Diverse parkeerplaatsen voor de woning.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

292 kWh/m2

Pand Referentie

TCK10DIBSG2H

800,00 m2

265,00 m2

5 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu