Sint-Corneliusstraat 26, 2340 Beerse

Huis Te Koop in Beerse

€435.000

Deze charmante woning is gelegen op een zeer gunstige locatie nabij het centrum van Beerse, de woning is gelegen in de nabijheid van alle nodige voorzieningen zoals de supermarkt, scholen, bushaltes en invalswegen.

U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet. Links bevindt zich de gezellige woonkamer met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Via de woonkamer komt u terecht in de keuken deze is voorzien van combi-oven, ijskast en inductie kookplaat. Zowel vanuit de woonkamer als de keuken kan u genieten van een prachtig uitzicht op het achterliggend weiland. Veder geeft de keuken toegang tot de berging met aansluitend een droge kelder. Aangrenzend aan de keuken bevindt zicht de nachthal. De nachthal biedt toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer, inpandige garage met automatische poort.

Via de inkomhal kan u met de vaste trap naar de bovenverdieping/zolder. De zolder biedt eveneens mogelijkheid om nog 2 tot 3 extra slaapkamers te creëren.

De tuin is volledig aangelegd en beschikt over een prachtig overdekt terras waar het gezellig vertoeven is. Het bijhorend achtergelegen weiland van 7149m² maakt het plaatje compleet.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

483 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€976

Pand Referentie

XB74BRJ1HHMY

7916 m2

121 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

01 Jan 2023€435.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu