Kleinesteenweg 48, 3130 Begijnendijk

Huis in Begijnendijk

€347.000

Instapklare gerenoveerde woning met 2 slaapkamers, 2 badkamers en tuin op 358m².
Ligging: Gunstig en centraal gelegen met vlotte verbindingen naar omliggende gemeenten. Winkels, scholen, bushaltes, ... liggen in de onmiddellijke buurt.Indeling:
Gelijkvloers: Inkomhal, leefruimte, keuken, wasplaats, cv-plaats/berging, tussenruimte, badkamer en veranda met toegang tot de volledig omheinde tuin.
Verdieping 1: nachthal, 2 slaapkamers en een 2de badkamer. Verdieping 2: een zolderruimte die nog kan afgewerkt worden tot een extra slaapkamer. Tevens is er een kelder aanwezig (onder inkomhal).Omschrijving: We betreden de woning via de inkomhal en bereiken zo de leefruimte. De leefruimte geniet veel lichtinval door de vele raampartijen en de zithoek is voorzien van een pelletkachel die in de koude wintermaanden zorgt voor een gezellige warmte. Aangrenzend vinden we de ingerichte keuken die tevens toegang biedt tot een kelderberging. Via de keuken komt u in de wasplaats welke toegang biedt tot de cv-ruimte/berging. Al de leidingen zijn vernieuwd alsook is er een nieuwe gaswandketel voorzien. U kan tevens de woning ook betreden via de achterinkom die in verbinding staat via een tussenruimte met de gelijkvloerse recent geinstalleerde badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, lavabo met meubel en wc. De veranda en de tussenruimte biedt nog wel wat potentieel.Op de eerste verdieping vinden we een nachthal, 2 slaapkamers en een 2de badkamer met ligbad, dubbele lavabo met meubel en wc.
De zolderruimte gelegen op de tweede verdieping bereikt u via de vaste trap in de nachthal en deze ruimte kan nog volledig afgewerkt worden tot een extra slaapkamer/ hobbykamer.Tenslotte bevindt zich links van de woning een mooie aangelegde omheinde tuin. Parkeren is mogelijk voor de woning alsook rechts naast de woning.Extra: Regenwaterput voorzien van 15.000L - Nieuwe Alu-ramen - nieuwe CV-ketel - nieuwe pelletkachel - 2 nieuwe badkamers - Elektriciteit is conform tem 19/01/2041.
Wie op zoek is naar een gezellige instapklare vernieuwde woning is hier op het juiste adres.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

323 kWh/m2

Pand Referentie

1AIKZ1QV3WOZ

358 m2

156 m2

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

17 Jun 2022€347.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet van toepassing

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu