Puttestraat 162-bus-C, 3130 Begijnendijk

Huis in Begijnendijk

€489.000

Huis te koop IN OPTIE !! Gelegen in een rustige en residentiele nieuwbouw wijk, op een boogscheut van het centrum van Begijnendijk en Aarschot en op wandelafstand van het station van Begijnendijk.

Zeer verzorgde woning anno 2006. Brede hal met sierlijke trap, vestiaire en apart gastentoilet. De zeer ruime en sfeervolle woon- en leefruimte (ca. 48m²) geniet van veel daglicht en is omringd door groen zicht - een heerlijke plek. Via de grote raampartijen krijgen we toegang tot de weelderige tuin (ca. 235m²) met aangelegd terras. De tuin werd steeds netjes onderhouden en geniet van enorm veel privacy.

Grote keuken voorzien van gasfornuis met oven en tal van opbergmogelijkheden. Aansluitend aan de keuken de bijkeuken/berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Handige extra, de berging heeft eveneens toegang tot de tuin. Verder nog een nuttige garage (ca. 24m²) met automatische poort. Je krijgt trouwens nog gemakkelijk 2 auto's op de oprit bij geplaatst.

Op het verdiep : 4 grote en volwaardige slaapkamers (ca. 19-19-18-13 m²) die allen voorzien zijn van aansluiting voor tv en internet. Ideaal voor de studerende kinderen !
Riante badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en een ligbad om bij weg te dromen. Naast de master bedroom bevindt zich een walk-in dressing. 2e aparte toilet aanwezig op de nachthal. De zolder bereik je via een luikje in de nachthal.

De ideale woning om je te settelen met het hele gezin !

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

241 kWh/m2

Pand Referentie

O9315WHZDKQY

557 m2

250 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Jun 2022€489.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu