Sleutelbaan 55, 3130 Begijnendijk

Huis Te Koop in Begijnendijk

€379.000

Prachtig volledig gerenoveerde hoeve van +/- 162 m² bewoonbare oppervlakte met 2 slaapkamers en aparte garagebox.
Bij het binnentreden van de woning valt meteen de prachtige natuurstenen traphal op met ingebouwde vestiaire & gastentoilet.
Een brede gietijzeren dubbele deur biedt toegang tot een royale en lichtrijke living met bureauhoek (of ev de mogelijkheid tot een extra kamer).
Er werd geopteerd voor een open keuken maar er zijn voorzieningen getroffen om hier nog een muur te plaatsen voor extra kolom kasten in de keuken. De keuken omvat alle nodige toestellen en is afgewerkt met zwarte keramische wandtegels. De vloer op de gelijkvloers wordt getypeerd door brede zandkleurige vloertegels welke zeer makkelijk in onderhoud zijn. Achteraan de keuken bevindt zich de wasruimte met maatkasten en een hoog rendements gasbrander. Onderaan de trap vinden we de technische ruimte met de meters.
Op de eerste verdieping zijn er 2 heel mooie slaapkamers, elk voorzien van een airco. De badkamer is prachtig ingericht met een apart bad, regendouche, lavabo en een 2de toilet.
Verder komt deze woning met een gezellig ingesloten terras zonder enige inkijk & direct toegankelijk vanuit zowel keuken als living. Een padje loopt rondom de woning naar de voortuin. De gehele woning is voorzien van crepi voor extra muur isolatie.
De garagebox staat naast de woning maar zou eventueel kunnen afbreken voor een grotere tuin.
Rustige ligging op wandelafstand van het station van Begijnendijk en gelegen op de as Heist-op-den-Berg, Westerlo en Aarschot.
Voor aankoop van een eerste & enige woning geldt slechts 3% registratierechten sinds 01/2022!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

172 kWh/m2

Pand Referentie

2AW-KE58S3E8

310 m2

162 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Jan 2022€379.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu