Liersesteenweg 77, 3130 Begijnendijk

Huis Te Koop in Begijnendijk

€580.000

Meer foto's en info via www.homixx.be. Contacteer ons via jonathan@homixx.be of via 016 199 343 voor meer info of het plannen van uw bezoek.

Deze ruime villa heeft een bewoonbaar oppervlakte van meer dan driehonderd vierkante meter. De vijf slaapkamers, het ingerichte handelsruimte en de ijzersterke commerciële locatie geven dit pand tal van mogelijkheden. Kwaliteitsvol wonen combineert u hier perfect met het runnen van uw praktijk of bijberoep.

Het gebouw is gelegen op een (zuid-)westelijk georiënteerd perceel van meer dan duizend vierkante meter. In de tuin is het heerlijk vertoeven. De woning beschikt oer een woonoppervlakte van 327m2. Op vlak van energiezuinigheid scoort de woning met E-peil C (265kWh m2 jaar) lang niet slecht. De woning werd afgewerkt met erg hoogwaardige materiaal zoals graniet en natuursteen. Het interieur heeft een tijdloze en erg kwalitatieve uitstraling.

De woning kent volgende indeling:
Gelijkvloers: royale inkomhal, grote leefruimte met eetplaats, salon met zicht op de tuin, keuken met kookeiland, badkamer, ruime garage. De praktijkruimte beschikt over een eigen afzonderlijke ingang. Vooraan is er uiteraard meer dan voldoende parkeergelegenheid.
Eerste verdieping: vier à vijf slaapkamers bieden meer dan voldoende ruimte voor een gemiddeld tot groot gezin. De badkamer met hoekbad en dubbele wastafel voorziet in al uw comfort.

Meer info of uw bezoek plannen kan 016 199 343 of via jonathan@homixx.be. Wenst u een vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom? Contacteer Homixx via 016 199 343.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

265 kWh/m2

Pand Referentie

9UR7ZIMW3GUP

327 m2

5 Slaapkamers

Vraagprijzen

02 Dec 2022€580.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu