Beigemsesteenweg 280, 1852 Beigem

Huis Te Koop in Beigem

€1.000.000

In een mooie straat in Beigem achter een niet zo opvallende poort verschuilt zich een prachtig domein in een groen kader. In het midden van het domein ,van maar liefst 1 hectare 57 are, bevindt zich een prachtige villa verscholen achter jaren oude bomen. Je hoort er de vogels fluiten en je bent je er helemaal niet bewust van de drukte van het dagelijkse leven. Je kan er genieten van de rust, de natuur en de charme van de woning. Kortom een feeëriek domein nabij het centrum van Grimbergen, scholen, winkels en invalswegen.
Je betreedt de woning via de inkomhal met apart toilet. De woonkamer is voorzien van een kachel en een charmant krakend parket. Via de woonkamer kom je terecht in de eetkamer en de veranda. In de veranda heb je een mooi zicht op de talrijke bloemen en planten. Hier kan je wegdromen met een tasje koffie en het gefluit van de verschillende vogelsoorten. De keuken is volledig ingericht. Beneden bevinden zich twee ruime slaapkamers, een bergplaats en een cv-plaats. Hierlangs krijg je toegang tot de kelder.
Op de 1ste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een douchekamer en 1 slaapkamer met een badkamer. Doorheen de woning vind je verschillende luikjes en deurtjes . Achter één van de deuren in de nachthal vind je zo een tweede apart toilet. De bovenverdieping werd voorzien van dubbele beglazing en de zolder werd geïsoleerd. De woning beschikt verder over ruime wasplaats en een afzonderlijke dubbele garage in een bijgebouw. In de tuin, aan de bosrand is een atelier en een paardenstal met bijhorende bergruimte. Achter het atelier is er een overdekte ruimte die kan gebruikt worden om hout en tuinmachines te stockeren. Anderzijds is dit ook de ideale plek om een nieuwe moderne woning te bouwen op deze unieke plek.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

605 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.560

Pand Referentie

R6WJ0KTT9YGN

15740 m2

260 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

13 Jan 2022€1.000.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Woning gebouwd voor 1962

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu