Oude Leuvensebaan 8, 3460 Bekkevoort

Huis Te Koop in Bekkevoort

€349.000

Unique Properties verkoopt deze gezellige en instapklare woning in Bekkevoort! De woning is gelegen in een rustige straat en heeft een perceeloppervlakte van maar liefst 970m². Wanneer je binnenkomt via de inkomhal brengt deze je naar de ruime en lichtrijke woonkamer met aansluitende veranda. Naast de woonkamer is er de keuken met zicht op de achterliggende tuin. Aan de andere kant van de woning zijn er 3 slaapkamers en de badkamer. Verder omvat het gelijkvloers nog een wasplaats en bergruimte, apart toilet en inpandige garage. Ook zijn er rolluiken voorzien. De zolderverdieping is uitermate geschikt voor het maken van extra slaapkamers, bureauruimte of ontspanningsruimte. Achter de woning is er een ruime zuidgerichte tuin met terras en tuinhuis. De elektrische installatie werd conform gekeurd, er is gunstig EPC label C. Ondanks de rustige ligging, is de woning nog steeds vlot bereikbaar. De oprit van de E314 is op slechts een tweetal minuten, en het centrum van Diest en het Gouden Kruispunt op een tien minuten rijden.
Breng je graag een bezoek aan deze instapklare woning in Bekkevoort? Neem dan nu contact op met Wannes via wannes@unique-properties.be of telefonisch via 0478.50.68.68. Bekijk zeker de documenten en attesten via onze eigen website www.unique-properties.be.
Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen afgeleverd, bestemming woongebied, geen dagvaarding/herstelvordering, geen voorkooprecht, omgevingsvergunning voor verkaveling van gronden afgeleverd, niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.
Denk jij ook aan verkopen? Maak dan nu een afspraak met Wannes voor een eerste kennismaking. Wij hebben verschillende kandidaat-kopers klaar staan die zoekende zijn naar een nieuwe woonst in deze streek.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

268 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€937

Pand Referentie

TYDKW878-1SZ

970 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

20 Nov 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu