Belseledorp 29, 9111 Belsele

Huis Te Koop in Belsele

€475.000

Deze volledig gerenoveerde woning door .VR BUILD is gelegen in het centrum van Belsele.
U heeft de mogelijkheid om een achterliggende garage, met deur die uitkomt in de tuin, te huren.

De indeling van het pand is als volgt: U betreedt de woning via de inkomhal met apart toilet en open houten trap. Door de glazen deur bereikt u de lichtrijke leefruimte en eetkamer met groot schuifraam dat toegang verleent tot het terras. Aanpalend is er een open ingerichte keuken met toegang tot de kelder. Verder door is er ruimte voor een ontbijthoek met uitzicht en toegang tot het terras en de tuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en twee badkamers. De badkamer gelegen aan de voorgevel beschikt over een ligbad met lavabomeubel en spiegelkast. Aan de achtergevel is de tweede badkamer gelegen, daar is er een inloopdouche, lavabomeubel en toilet voorzien.
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Momenteel is er een enorme master bedroom gecreëerd, met de mogelijkheid om de ruimte op te splitsen in twee kamers. Ook is er daar een bergruimte aanwezig.

Nog enkele troeven van deze woning: Vloerverwarming, instapklaar, hoogwaardige afwerking, verlichtingsarmaturen voorzien, volledig geschilderd en u heeft de mogelijkheid om een aanpalende garage te huren.
Interesse? Mail vrijblijvend naar verkoop@bebuild.be en ga met ons ter plaatse.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

149 kWh/m2

Pand Referentie

VO98LQN4F-FG

225 m2

197 m2

Vraagprijzen

27 Sep 2022€475.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet van toepassing

Dagvaarding

Niet van toepassing

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet van toepassing

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu