Groenstraat 107, 9111 Belsele

Huis Te Koop in Belsele

€3.750.000

Een superzuinig architecturaal duurzaam pareltje van een renovatie uit 2015, gerealiseerd door ontwerpbureau Dries De Malsche, waarbij uiterst knappe en hoogwaardige materialen werden toegepast in de meest innoverende technieken; Muschelkalksteen, Onyx marmer, Cea design kranenwerk, Afrormosia hout, Duo techno domoticasystemen, geothermie aangevuld met zonnepanelen voor warm water en vloerverwarming etc. ... Dit alles op een uniek perceel van ±6500 m² temidden een betoverend landelijk en bosrijke omstreek.

De villa is omgeven door een prachtig aangelegde parktuin ontworpen door de bekende Morris Group. Het omvat verschillende terrassen, een spa/poolhouse om van te dromen, een zwemvijver en een bijzondere boomhut.
De visie van de architect was om het uitblinkende landschap sterk te betrekken bij het design van de woning, en het geslaagde resultaat is werkelijk verbluffend!

De poort gaat open en u raakt meteen gecharmeerd van de imposante oprit die u naar de villa leidt.

De royale entree, met sublieme vestiaire en een chique gastentoilet, leidt naar een stijlvolle woonkamer met fraaie raampartijen die uitzicht bieden op de tuin. Het salon is afgewerkt met Marbau parket, een Metalfire schouw en een riante boekenkast. Aansluitend bevindt zich een luxe eetkamer met uitkijk op het terras. De leefkeuken, eveneens met tuinzicht, wordt gekenmerkt door een indrukwekkend kookeiland en is uitgerust met topklasse apparatuur van Miele, Gaggenau en Sub-Zero. Naast de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken en wasruimte.
Een massieve houten trap brengt u naar de 1e verdieping, waar zich drie ruime slaapkamers en een gedeelde badkamer bevinden.
Op de bovenste etage treft u de majestueuze master suite met eigen terras, waar u hier weer volop kunt genieten van de uitkijk op de tuin. Verder is er een geweldige ensuite badkamer met grote glaspartijen en een elegante dressing, alsook een zitruimte die gebruikt kan worden als 5e slaapkamer.
De vertrekken zijn allemaal voorzien van massief houten deuren, parket of natuurstenen vloeren en aanzienlijke alfromosia ramen met uitkijk op het schilderachtige groen.

De woning profiteert van een dubbele garage, een fantastische wijnkelder en een sfeervolle spa/poolhouse. Geschikt voor zomer- en wintermaanden, beschikt deze over een sauna, inloopdouche en gezellige zithoek met houtkachel, compleet met eigen terras en open haard dat uitziet over de vrije natuur.
De serene zwemvijver, speelse boomhut en uiterst ruime houten tuinberging maken het idyllisch beeld compleet.

Kortom, een droomwoning waar u met alle comfort kunt genieten van rust en stilte in een wondermooie groene omgeving.

Voor meer informatie of een bezoek aan deze prachtige woning neem gerust contact op met Sigalit via Sigalit@reds.be of via 0475 66 84 74

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

72 kWh/m2

Pand Referentie

MZVQYBQJS71E

365 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

04 Nov 2022€3.750.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu