2600 Berchem

Huis Te Koop in Berchem

€2.300.000

Wonen in een voormalige koetsierswoning uit de vorige eeuw, met paardenstallen én tuin in een zeer residentiële wijk, een unieke gelegenheid.

De woonplaats van de koetsier is vandaag de ontvangstruimte van de woning met blauwe natuurstenen vloer en een dubbele openslaande deur die u verder leidt doorheen de woning.
Vestiairekamer met het gastentoilet en vrijstaand wastafelmeubel heeft toegang tot de tuin en de eerste verdieping. Waskamer met bergruimte en buitendeur.
De living met haard, ook met blauwe natuurstenen vloer, hoge plafonds met gewelven en hoge vensters, waarvan de centrale dubbele raampartij uitgeeft op het terras met prachtige glazen overkapping. Vloerverwarming.
Tweede lumineuze inkomhal in het zadelhuis. De paardenstallen met drie originele houten deuren, en terracottategelvloer, zijn een unieke eetkamer en een keuken in inox uitgewerkt met fornuis op gas, Liebherr ijskast, inox spatwand, dubbele dampkap, en een dagelijkse eetgelegenheid, genietend van de zichten op de tuin.

Eerste verdieping :
De hoofdslaapkamer van wel 14 m lang, met terracottavloer, een balkon met dubbele openslaande deur.
Anderzijds de dressingkamer met eiland, dewelke leidt naar de badkamer met prachtige geaderde marmeren bladen rond de twee wastafels en het ligbad. Voorts nog een douche en een toilet.
Op de eerste verdieping, aan de voorzijde, bevindt zich een tweede slaapkamer, met nokhoogte, een badkamer met douche, toilet en wastafel met witmarmeren blad.

Rustgevende grote siertuin met mooie aanplant en dolomietverharding, met veel privacy en omringd door de aanpalende lindeboom en notelaar. Tuinbergkamer.
Kelder met verwarmingsketel en opbergruimte.
De smeedijzeren inrijpoort biedt toegang voor het parkeren van 2 wagens.

Een unieke stadsparel in eclectische stijl, met een beschermde gevel, naar ontwerp van architecten Jean Baptisse en Emile Vereecken uit 1898.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

876 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€2.607

Pand Referentie

UUP7VUXGBZVB

480 m2

415 m2

2 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

15 Dec 2022€2.300.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Menu