Prelatenstraat 25, 2040 Berendrecht

Huis Te Koop in Berendrecht

€549.000

Hyper-geïsoleerde en recente woning (in 2018 afgewerkt) met 3 à 4 slaapkamers en high-end afwerking te koop in Berendrecht.
Ligging: Gunstige ligging, rustige straat met enkel lokaal verkeer, vlakbij Berendrecht-centrum en nabij diverse invalswegen.
Indeling: Op de gelijkvloers treffen we een gerieflijke inkomhal met veel maatwerk en terzijde een apart gastentoilet. De leefruimte is uitgevoerd op een stijlvolle parket in visgraatmotief. Verder treffen we een prachtige keuken met een volledige uitrusting. De tuin en het terras zijn bereikbaar via een grote schuifpartij en zijn ideaal geörienteerd naar het zuiden. Achteraan de tuin is er een tuinberging met 2 compartimenten en een bovendien is er een achteruitging met servidetudeweggetje. Op de eerste verdieping treffen we de hoofdbadkamer met prachtige inloopdouche. De masterbedroom gebruikt thans de tweede slaapkamer als magnifieke dressing. Ook de derde slaapkamer is terug te vinden op deze verdieping. Op de tweede verdieping treffen we tot slot nog 1 zeer grote slaapkamer met zolderruimte en tweede badkamer, voorzien van een groot lig(bubbel)bad.
Bijzonderheden:
- Elektra conform AREI.- Zeer gunstige EPC-score: 81 kWh/m/j.- Uitkijkend op weilanden (agrarisch gebied).
- CV op aardgas (2018 - condensatieketel).
- HR-beglazing aanwezig. (PVC).- Oprit.- Toilet, wasmachine en kraantje op regenwater (5000l).- Waterontharder aanwezig.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

81 kWh/m2

Pand Referentie

E-TQWRGYH68S

289 m2

196 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

11 Nov 2022€549.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu