Lummenseweg 28, 3580 Beringen

Huis Te Koop in Beringen

€995.000

Kwalitatieve, stijlvolle villa met onderliggende handelsruimte op een terrein van 1352m2 op een ideale locatie in Beringen.
Uiterst kwalitatief en stijlvol pand van 2014 met onderliggende opbrengst-handelsruimte gelegen op de Lummenseweg in Beringen.
Het hoofdgebouw heeft een oppervlakte van +- 620m2 waarvan het handelsgedeelte 265m2 bedraagt.
Het woongedeelte ligt op de 1 ste verdieping is prachtig afgewerkt en is volledig instapklaar. De gebruikte tijdloze en kwalitatieve materialen in combinatie met een zee van licht zorgen instant voor een juiste sfeer. De handelsruimte van 265m2 en bij te gebruiken kelder heeft 3 aparte ingangen en geeft een waaier van mogelijkheden. Dankzij de goede opdeling kunnen het professionele en privé gedeelte autonoom gebruikt worden. De kwalitatieve afwerking, het mooie zicht op de achterliggende groen en het multi-functionele karakter van de woning zorgen voor een unieke combinatie. Om het plaatje af te maken is er ook nog een bijgebouw van +- 130m2 in hout en steen afgewerkt met een rieten dak. Dit prachtige gebouw kan eventueel dienst doen als kangoeroewoning/ poolhouse of gastenverblijf.

De handelsruimte met aparte ingang aan de voorzijde heeft ontelbare mogelijkheden naar invulling toe. Deze kan indien gewenst nog worden opgedeeld zodat er eventueel nog een deel kan betrokken worden bij het bovenliggende woongedeelte.
Ook de kelder van 134m2 reikt nog extra mogelijkheden aan.

Het woongedeelte betreden we via een aparte inkomdeur op het gelijkvloers zodat we privé en werk of het opbrengstgedeelte perfect kunnen gescheiden houden.
Op deze en de bovenliggende verdieping vinden we het woongedeelte van 221m2 terug. De centraal gelegen landelijke,tijdloze en volledig uitgeruste leefkeuken is zeer kwalitatief afgewerkt met een natuurstenen werkblad en heeft ontelbare opbergmogelijkheden. Naastgelegen is er de wasplaats/berg-technische ruimte. Vanuit de keuken hebben we een prachtig zicht op de achterliggende velden. Ook het mooie dakterras met west-oriëntatie van 86m2 is van hieruit toegankelijk. De aanpalende leefruimte en zithoek geven beiden uit op het dakterras en bovendien geniet je vanuit deze ruimtes ook van het weids uitzicht. Verder bevindt zich op deze verdieping nog een bureauruimte van 22m2. Via de ruime hal komen we in de bovengelegen verdieping met drie ruime slaapkamers waarvan de master bedroom een aparte prachtig uitgeruste badkamer heeft. Voor de 2 overige slaapkamers is er ook een aparte volledig uitgerust badkamer met inloopdouche en toilet voorzien.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke tuin is volledig omheind. Hier vinden we het prachtig en multi-functioneel bijgebouw terug.
Zowel aan de voor-achterzijde zijn voldoende parkeermogelijkheden voorzien.
EPC: 132kWh/m2

Buitengewone kenmerken:
- Kwalitatief gebouw en afwerking
- Instapklaar
- Ideaal voor wonen en werken te combineren
- Multifunctioneel gebouw
- Ideaal opbrengsteigendom
- Gunstig EPC van 132kWh/m2
- Weids zicht
- Prachtig bijgebouw met mogelijkheden
- Onderhoudsvriendelijke tuin
- Centrale ligging en goede bereikbaarheid
- Airco
- Vloerverwarming























Documenten EPC Kadastraal plan Informatieplicht Indelingsplan Bodemattest

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

132 kWh/m2

Pand Referentie

VG637M36HRZY

1352 m2

619 m2

Vraagprijzen

05 Aug 2022€995.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woonuitbreidingsgebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu