Fonteintjestraat 10, 3580 Beringen

Huis Te Koop in Beringen

€590.000

Onmiddellijk naast het natuurgebied ‘de Koerselse Heide' bevindt zich dit unieke opbrengsteigendom. Bestaande uit een vakantiewoning en een brasserie gelegen in een groene en rustgevende omgeving met vlakbij gekende wandel- en fietsroutes. Bovendien ligt deze vakantiewoning vlakbij 'Recreatieoord ’t Fonteintje', een domein met de gekende uitkijktoren, speeltuin, minigolf, trickpinbanen en plonsvijver.

De opbrengsteigendom bestaat uit een vakantiewoning gelegen op het gelijkvloers en uit een conciërgewoning gelegen op de eerste verdieping. In de vakantiewoning bevinden zich maar liefst 7 slaapkamers, 5 badkamers, een grootkeuken, ontbijt/dinner-ruimte + sanitair ruimte, een ontspanningsruimte, berging en zeer ruim overdekt terras met buitenkeuken. Deze vakantiewoning heeft een gemiddelde jaaropbrengst van 50.000,00 Euro.

Het terrein op zich is circa. 68 are groot, volledig omheind en biedt de nodige privacy. Een Finse sauna, een uitgerust buitenterras, enkele fietsen en go-karts, een speeltuig, 2 zandbakken en 2 grote trampolines zorgen dat de vakantiewoning een beleving is voor jong en oud. Aan de straatzijde zijn er bovendien 5 parkeerplaatsen beschikbaar.

De conciërgewoning is een gezellige woonst voor de uitbater van de vakantiewoning. Hier bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een toffe woonkamer/keuken. Ideaal om steeds klaar te staan voor de gasten.

Deze vakantiewoning wordt verkocht met volledige inboedel, d.w.z. met alle roerende goederen aanwezig in de woning en op het terrein!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

1078 kWh/m2

Pand Referentie

J1PV71Q0EGTU

6803 m2

313 m2

9 Slaapkamers

6 Badkamers

Vraagprijzen

14 Nov 2022€590.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Natuurgebied;Parkgebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu