Dopheidestraat 11, 3583 Beringen

Huis Te Koop in Beringen

€365.000

Degelijke gezinswoning op een perceel van 1331m2 te Beringen.
Degelijke gezinswoning op een perceel van 1331m2 te Beringen.
Deze mooie villa is gelegen in op een rustige locatie. Dit is de ideale gezinswoning. Ze bestaat uit o.a. inkomhal, bureau/slaapkamer, woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, bureauruimtes, wasplaats, garage en een volledig omheinde tuin.

Indeling:
Gelijkvloers:
Een aparte inkomhal met gastentoilet en imposante hal biedt toegang tot een ruime woonkamer enerzijds en een aparte bureauruimte. Ideaal om eventuele klanten te ontvangen zonder dat zij de private delen moeten passeren. Deze ruimte kan ook vlot worden ingezet voor een gelijkvloerse slaapkamer.
De woonkamer is zeer ruim en licht door de vele raampartijen en heeft een gezellige openhaard. De keuken heeft een mooie afmeting en sluit aan op het terras, verder is er een mooi zicht op de tuin. Achter de keuken vinden we de afgesloten was/bergplaats terug die ook een extra toegang/ingang heeft. De garage is erg ruim en kan plaats bieden voor 2 wagens. De andere zijde van de garage kan ingekleed worden als multifunctionele ruimte. Vanuit de keuken komen we in de centrale hal met de trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Via de prachtig bewerkte houten trap komen we op de eerste verdieping. Hier is op de overloop voldoende ruimte voorzien voor een bureau of werkruimte. Verder zijn er 3 ruime slaapkamers en een kinderkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en sanitaire voorzieningen. De badkamer biedt voldoende plaats voor een bad, dubbele wastafel, douche, toilet en bidet. Momenteel is ook deze voorzien van praktische inbouwkasten.

Tuin:
Ruime, praktisch aangelegde en volledig omheinde tuin.

Buitengewone kenmerken:
- Rustig gelegen
- Ruime tuin
- Woning met veel potentieel
- Groot bewoonbaar oppervlakte van 270m²
- Open haard
- Recente gasketel
- Ideale gezinswoning

EPC 386 kwh/m²

Documenten EPC Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

386 kWh/m2

Pand Referentie

S4RN382MIBHD

1331 m2

270 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

02 Dec 2022€365.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu