Heidestraat 75, 2590 Berlaar

Huis in Berlaar

€1.395.000

Prachtige woning met 5 slaapkamers, 2 badkamers, 3 garages en een perceel van maar liefst 3566m²!


Locatie: Deze woning is rustig en landelijk gelegen te Berlaar. Scholen, winkels, openbaar vervoer,... op wandel- en fietsafstand.




Omschrijving: We betreden deze ruime woning via een inkomhal op tegelvloer. De inkomhal geniet een vide, gastentoilet en een vestiaire. Vervolgens kan je via een wintertuin met vide, links naar een prachtige leefkeuken en rechts naar de zithoek, voorzien van parketvloeren. Aansluitend bevindt zich de bureauruimte dewelke je ook kan gebruiken als rustruimte, bibliotheekkamer,... In de zithoek heb je een riante gashaard en kan je dankzij de grote glaspartijen genieten van het uitzicht over de parktuin. De volledige woning baadt in een zee van licht dankzij de grote raampartijen en de zuidelijke oriëntatie van de achtergevel. De grote leefkeuken, dewelke in 2020 vernieuwd is, is uiteraard voorzien van alle nodige toestellen van topkwaliteit. Via de aansluitende wasplaats gaan we naar de dubbele garage met technische ruime of kan je via een sas/berging naar de kelder.
De eerste verdieping is te bereiken met de trap in de inkomhal en beschikt over vier slaapkamers, een dressing, twee badkamers en een apart toilet. Ook de tweede verdieping is volledig afgewerkt en deels ingericht als een extra leefruimte/hobbykamer/slaapkamer. Verder heb je nog een grote opbergzolder met ingemaakte kasten en een tweede technische ruimte.
Buiten geniet de woning van een grote en zonnige tuin met meerdere terrassen, moestuin, serre, cabane, tuinberging en een garage met opbergzolder. De oprit biedt tevens bijkomende parkeergelegenheid.
Kortom: een zeer goed onderhouden, instapklare woning met een prachtige tuin!




Extra:  Conforme elektrische keuring - Zonnepanelen - Warmtepomp - Domotica - Regenwaterrecuperatie - Centraal stofzuigersysteem - Alarmsysteem - Kelder en kruipkelder - Airconditioning.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

169 kWh/m2

Pand Referentie

17N0FLN-VRUM

3566 m2

484 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

17 Jun 2022€1.395.000

08 Apr 2022€1.495.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu