Lentestraat 15, 2590 Berlaar

Huis in Berlaar

€375.000

Op een uitstekende locatie te Berlaar bevindt zich deze ruime en instapklare woning met 3 slaapkamers op een mooi perceel van 1277 m². De woning is gelegen in een doodlopende straat. U geniet hier dus van een uiterst rustige ligging, toch vlakbij het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer. De woning werd in 2004 volledig gerenoveerd.

We betreden de woning via de inkomhal. De gezellige leefruimte met kachel kunt u inrichten met een zithoek en een aparte eetplaats. De open keuken geniet van veel lichtinval door de vele raampartijen en lichtkoepel. Deze is mooi geïntegreerd in het geheel en is voorzien van kwalitatieve toestellen. Van hieruit hebt u een tevens toegang tot de leuke tuin met (overdekt) terras en zwembad. De leefruimte bevat daarnaast voldoende ruimte om een tweede zithoek of eetplaats in te richten. Verder beschikt u op het gelijkvloers nog over een bureauruimte, een berging en een badkamer, voorzien van lavabo, ligbad en toilet. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 2 slaapkamers en de tweede badkamer, uitgerust met douche, lavabo en toilet. Via een trapluik in de nachthal bereikt u tenslotte nog de derde slaapkamer. De woning is tevens voorzien van een inpandige garage met sectionale poort, waar de aansluiting voor wasmachine werd voorzien.

In de ruime en volledig aangelegde tuin kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. De tuin is voorzien van een zwembad en beschikt ook over een praktisch poolhouse. Achteraan beschikt u over voldoende grond om bijvoorbeeld een moestuin in te richten. De woning werd tenslotte uitgerust met 17 zonnepanelen en een zonneboiler. EPC bedraagt slechts 165.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een instapklare en energiezuinige woning met 3 slaapkamers op een rustige locatie te Berlaar. Contacteer ons voor meer informatie op het nummer 0473/27.88.57 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- EPC = 165
- 2 slaapkamers
- 260 m² bewoonbaar

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

165 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€684

Pand Referentie

PLX8F0R552FI

1277 m2

260 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

14 Jun 2022€375.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu