Bastijnstraat 135, 2590 Berlaar

Huis Te Koop in Berlaar

€695.000

Op een uitstekende locatie te Berlaar bevindt zich deze ruime en instapklare woning met 3 slaapkamers op een perceel van 930 m². U bevindt zich hier vlakbij winkels, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de ruime woning via de inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. De lichtrijke leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek, voorzien van open haard, en een aparte eetplaats. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de veranda, voorzien van overdekte vijver. Vanuit de leefruimte heeft u verder toegang tot de volledig aangelegde tuin met prachtig zwembad. De keuken is volledig ingericht en voorzien van de voornaamste toestellen. Verder beschikt u op het gelijkvloers nog over een berging, een douche-kamer met lavabo en een ruime inpandige garage. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met dubbele lavabo, bad en toilet. De ruime zolder is bereikbaar via een zolderluik en biedt extra opbergruimte. In de zuid-georiënteerde tuin met achterliggende velden kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime woning met 3 slaapkamers op een mooi perceel in een groene omgeving. Contacteer ons op 0472/22 12 41 voor meer informatie of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden:
- Instapklaar
- 3 slaapkamers
- Perceel = 930 m²

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

272 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.071

Pand Referentie

XCXOVKBUIF32

930 m2

243 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Sep 2022€695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)

Overstromingsgebied

Nee

Menu