Heidewegel 6, 9290 Berlare

Huis Te Koop in Berlare

€399.000

Droomde je steeds al van een volledig afgewerkt huis in een groene omgeving? Dan is deze gerenoveerde woning vast iets voor jou!

Deze woning is heel rustig en kindvriendelijk gelegen in een zeer groene omgeving. Verder is het eveneens een groot pand met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 185m². Bekijk tot slot ook zeker het zeer gunstige energielabel (B, 162 kWh/m²)!

Indeling:
- GLV: deze woning bestaat uit een heel lichtrijke woonkamer met een volledig uitgeruste en open leefkeuken (samen 65m²). Aansluitend is er een kleine hal met toegang tot de berging/ technische ruimte (3m²), de gelijkvloerse slaapkamer met dressing (15m²) en een eerste badkamer (9m²) met inloopdouche, ligbad en wasmeubel. Tot slot vind je er nog een hal (8m²) met de trap naar de eerste verdieping. Je hebt er een apart toilet en een ruime berging (14m²) met aansluitingen voor wasmachine/ droogkast. Buiten bevindt er zich een terras, een grote/ zonnige tuin en een oprit voor meerdere wagens.
-1steV: de nachthal (11m²) geeft uit op de twee ruime slaapkamers (15-15m²) en de tweede badkamer (5m²) met inloopdouche, toilet en wasmeubel.

Is deze woning iets voor jou? Bel dan nu voor meer informatie of vraag een plaatsbezoek aan.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

162 kWh/m2

Pand Referentie

TBGNN6NJ7419

480 m2

185 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu