August De Boeckstraat 14, 9120 Beveren

Huis Te Koop in Beveren

Deze uiterst goed onderhouden, instapklare woning met vier slaapkamers en dubbele inpandige garage is zéér rustig gelegen in de verkaveling "Thijskenshoek"!
De woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime inkomhal, een apart gastentoilet met handenwasser, een ruime keuken met zicht op de tuin en een lichtrijke woonkamer met gezellige gashaard.
Daarnaast is er een dubbele inpandige garage aanwezig met aansluitende een praktische berging (voorzien van uitgietbak en aansluiting voor wasmachine en droogkast).
De eerste verdieping geeft plaats aan vier ruime slaapkamers en de badkamer. Via een uitschuifbare trap bereikt u de ruime bergzolder. Er is eveneens een ruime droge kelder aanwezig in deze woning.
De woning beschikt over een zuidwest-georiënteerde tuin en groot terras met zonneluifel, waar u zich in een oase van rust waant.
De voornaamste troeven van deze woning zijn: de zonnepanelen (18 stuks), zonneboiler, waterverzachter, de TOPligging (centraal maar toch rustige en kindvriendelijke woonwijk), de zuidwest oriëntatie van de tuin/terras, de grote ruimtes, dubbele garage, ...
Voor meer informatie en/of een bezoek ter plaatse, aarzel niet ons te contacteren op het nummer 03 344 77 44 of via mail naar info@homevast.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

168 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.643

Pand Referentie

CY2Q63XGVBD2

888 m2

253 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

11 Feb 2022--

12 Jan 2022€595.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Grondreservegebied (woonuitbreidingsgebied)

Overstromingsgebied

Nee

Menu