Ter Gaeverlaan 25, 9120 Beveren

Huis Te Koop in Beveren

€325.000

Zoek je een rustig gelegen woning met garage en gezellige tuin vlakbij het centrum van Beveren? Zo gevonden bij ERA Wonen!

Uitstekend gelegen in een eenrichtingstraat op wandelafstand van scholen en nabij het centrum, heeft deze woning heel wat leuks te bieden. De gezellige tuin, het overdekte terras, de garage en de staat van onderhoud zijn slechts enkele troeven van deze woning.

Indeling:
-GLV: de inkomhal (5m²) met apart toilet (1m²) geeft toegang tot de eerste verdieping en de leefruimte. In de lichtrijke, ruime woonkamer (29m²) is er voldoende ruimte voor een zit- en eetruimte. Aansluitend hebben we de keuken (8m²) die toegang geeft tot de veranda (20m²). Hier bevinden zich de aparte wasplaats (9m²) en het 2de aparte toilet (1m²). De grote, afsluitbare oprit heeft voldoende ruimte voor een 2 wagens en komt uit op de garage (21m²) met berging. Tot slot is er nog de tuin (60m²) met overdekt terras.
1steV: de nachthal (4m²) geeft toegang tot de 3 slaapkamers (7-13-15m²) en de badkamer (4m²) met douche, lavabo en toilet.
2eV: via het zolderluik komen we op de ruime zolder van maar liefst 42m².

Benieuwd om dit huis zelf te komen ontdekken en de mogelijkheden te bespreken? Neem dan snel contact op met jouw ERA-makelaar!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

334 kWh/m2

Pand Referentie

BRYVET213V1T

265 m2

180 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€325.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu