Gentseweg 434, 9120 Beveren

Huis Te Koop in Beveren

€775.000

Omschrijving UITERST KWALITATIEVE & ENERGIEZUINIGE VILLA OP GUNSTIGE LIGGING! Bent u op zoek naar een woning met veel ruimte en levenskwaliteit? Geen zin meer in verbouwingen en hecht u ook belang aan uw energiefactuur? Dan staat hier de perfecte woning op u te wachten!

Deze uiterst kwalitatief afgewerkte villa bevindt zich op de Gentseweg te Beveren. Dankzij haar gunstige ligging heeft deze woning een zeer vlotte verbinding met Antwerpen, Beveren en Sint-Niklaas. Ook snelwegen E34 en E17 zijn zeer vlot te bereiken.

We betreden deze parel via een riante en lichtrijke inkomhal die voorzien is van vestiaire en apart toilet met handwasser. Via de inkomhal komen we in de reusachtige en uiterst gezellige leefruimte met zich op tuin en groene omgeving. De zithoek is voorzien van een gashaard, overigens afgewerkt met natuursteen, die niet alleen gezellig is maar ook de hele leefruimte kan verwarmen. Zo hoeft u verder eigenlijk niet te stoken. Noteer vooral ook opnieuw de grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval.
Via de woonkamer betreden we de deels open keuken met ontbijthoek. Ook deze ruimte werd afgewerkt met enkel de beste en meest duurzame materialen. Bovendien zijn ook alle mogelijk toestellen aanwezig en geïntegreerd. Naast de keuken bevindt zich een zeer gerieflijke bergruimte voor proviand. Ook de aansluiting van wasmachine en droogkast zijn hier terug te vinden. Tenslotte vinden we op het gelijkvloers nog een reusachtige dubbele garage terug, waar makkelijk twee wagens in passen.

Op de eerste verdieping vinden we drie zeer ruime kamers terug. Noteer zeker ook de volledig ingemaakte walk-in dressing op de 'master bedroom'. De zolderruimte boven de garage werd omgetoverd tot een extra slaapkamer van maar liefst 44m2! Verder vinden we op deze verdieping ook de badkamer terug die voorzien is van dubbele wastafel, ruime inloopdouche met ingewerkte kranen en een ligbad met jacuzzi-functie. Tenslotte is er nog een tweede verdieping aanwezig. Deze werd niet afgewerkt maar is wel een zeer praktische bergruimte.

Extra troeven:

- Conforme elektriciteitskeuring
- Zeer gunstige EPC-score (B-label)
- Geluidswerende beglazing
- Alarmsysteem

Benieuwd naar wat deze parel verder te bieden heeft? Maak uw afspraak via wouter@uw-huis.be of via tel. 0474 49 18 95! Tot snel!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

142 kWh/m2

Pand Referentie

OPZ6J0XG9F6Y

676 m2

242 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 Dec 2022€775.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu