Rehagestraat 5, 3740 Bilzen

Huis Te Koop in Bilzen

€289.000

Deze verzorgde vrijstaande woning is gelegen langs de Rehagestraat ter hoogte van nummer 5, in een zeer rustige en landelijke omgeving. Het perceel is zuid-oost georiënteerd en meet een oppervlakte van 14a 13ca,met een breedte aan de straatzijde van 18m en een diepte van 82 m.
Op een vijftal minuutjes rijden komt men in het centrum van zowel Bilzen, Hoeselt als Diepenbeek. Het centrum van Beverst ligt vlakbij.
De bestemming door het gewestplan hieraan gegeven, is agrarische zone, doch wordt de woning geacht vergund te zijn. Zo werd - ondanks deze zonevreemde ligging - naderhand nog een vergunning afgeleverd in 2004 voor regularisatie en vergunning van het achtergelegen bijgebouw met garage. De percelen gelegen langs en achter de woning kunnen echter niet meer bebouwd worden, zodat de rust, het vrije uitzicht en de privacy in deze mooie omgeving voor de koper bewaard zullen blijven.

De staat van de woning is zeer degelijk te noemen. Recent werd een conformiteitsattest afgeleverd, waaruit blijkt dat de woning voldoet aan de woningkwaliteitsnormen. Zo vormt deze woning enerzijds de ideale basis op een mooie ligging om verder te worden gerenoveerd. Anderzijds laat de zeer degelijke staat wel toe om onmiddellijk te bewonen en geleidelijk aan te renoveren.

Indeling - Op het gelijkvloers: inkom met trap en toegang tot de kleine kelder, ruime woonkamer, keuken met ontbijthoek, bijkeuken of bijkomende zitplaats, berging met CV, douche, toilet en wasplaats, ruime veranda. Verder op deze gelijkvloerse verdieping vindt men nog twee slaapkamers die ook dienst kunnen doen als bureel, hobbyruimte,...
Op de verdieping: slaapkamer, badkamer, zolderberging en zeer ruime zolderkamer die nog kan worden ingericht als bijkomend slaapkamer.
Buiten: terras, stallingen en garage, grote tuin met zicht op de achterliggende velden.

- EPC : 406 kwh/m² pj. - label E.
- CV op stookolie
- spouwmuurisolatie (2013)
- ramen PVC / dubbele beglazing
- Niet overstromingsgevoelig

Zeker interessant aanbod voor wie op zoek is naar een ruime woning met grote tuin, enerzijds in een rustige landelijke omgeving met vrij uitzicht op het groen, anderzijds op een centrale ligging met alles wat men nodig heeft vlakbij.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

RA6FIJ9KVVRT

1413 m2

167 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

02 Jan 2023€289.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu