Wingestraat 26, 3211 Binkom

Huis Te Koop in Binkom

€395.000

Deze zeer goed onderhouden, instapklare woning (houtconstructie van Nordic Houses) is rustig gelegen op een perceel van 4 are 54 centiare te Binkom en omvat :

op de gelijkvloerse verdieping een inkomhal met afzonderlijke berging, een slaapkamer, een badkamer, een open keuken met de aanpalende eetplaats en zitplaats, een bureaukamer en een grote lichtvolle leefveranda met zicht op de tuin en het terras.

Op de eerste verdieping vinden we een ruime mezzanine, 2 slaapkamers en de 2de badkamer voorzien van een badkamermeubel en de 2de toilet.

Verder is de woning voorzien van een warmtepomp en 30 zonnepanelen, een airco en een carport. Er is recent een centrale verwarming (gas) bijgelegd in de woning. Rondom de woning is het fijn vertoeven in de tuin en kan je genieten van de rust bij de waterpartij.

Zoekt u een gezellige, mooie thuis en dit op een rustige locatie dan is deze woning iets voor u. Voor een bezoek of extra info kan je contact opnemen met Jan Schrijvers via 0495 18 95 81 of janschrijvers@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, vastgoedinformatie, enz...) vindt U onder de sectie "downloads".

P-score : D / G-score: A

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

130 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.073

Pand Referentie

7RXIDH09-BP4

454 m2

140 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

12 Dec 2022€395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu