Van Mullemstraat 9, 8370 Blankenberge

Huis in Blankenberge

€279.000

Deze prachtig ruime herenwoning met lichte opfriswerken geniet een uitstekende ligging midden in het centrum van de gezellige badstad Blankenberge. We genieten in deze straat van alles wat het bruisende stadsleven te bieden heeft, op een veilige afstand om zo geen overlast te ervaren. Ook de Blankenbergse jachthaven en zeedijk zijn op een boogscheut verwijderd van deze unieke woonst, maar ook het openbaar vervoer, winkels en scholen bevinden zich in de dichte nabijheid.
De ruime inkomhal biedt ons de toegang naar de verrassend ruime woonkamer. De hoge plafonds en grote raampartijen doorheen de gehele woning sterken het gevoel van ruimte. Via de inkomhal bereiken we de keuken met aansluitende binnenkoer.
Via de trap worden we verder geleid naar de eerste verdieping waar we naast 3 ruime slaapkamers, een eerste badkamer treffen. Deze badkamer werd voorzien van een wastafel, douchecabine en toilet. Op de volgende, tweede verdieping treffen we nog een grote ruimte die werd ingericht als apart duplex appartement met een kleinere keuken, badkamer en via de wenteltrap bereiken we de zolderkamer / slaapkamer.

Deze imposante woning wordt verwarmd via centrale verwarming op aardgas en werd bovendien voorzien van dubbele beglazing. Bovendien is deze unieke herenwoning volledig onderkelderd. Deze extra polyvalente ruimte werd momenteel ingericht als extra studio, maar kan uiteraard voor andere doeleinden worden benut.
Laat deze kans niet voorbij gaan en plan alvast uw afspraak in!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

255 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.182

Pand Referentie

YV2A0KS082LY

80 m2

261 m2

5 Slaapkamers

Vraagprijzen

21 Mar 2022€279.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

nee

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu