Brogelerweg 31, 3950 Bocholt

Huis Te Koop in Bocholt

€327.000

Vlak bij het centrum van Bocholt vinden we deze goed onderhouden woning. Bocholt heeft een gezellig dorpscentrum met diverse eet- en drankgelegenheden, mooie winkels en een gevarieerd aanbod aan scholen. Voor de natuurliefhebber zijn er verschillende wandel-, fiets- en ruitersroutes te vinden in de gemeente.

De woning dateert van 1950, maar is door de jaren heen al op vele plekken aangepakt. Momenteel is de woning als atelier ingericht, de koper kan de afwerking dus volledig naar eigen wens kiezen. Het gelijkvloers is zeer ruim met diverse grote kamers, met een mooie plafondhoogte. Op verdieping vinden we 4 ruime slaapkamers en een grote bergzolder die bereikbaar is via een vlizotrap.

De woning staat op een perceel van 5 are met een grote garage of opslagplaats.

Enkele troeven: Locatie: op wandelafstand van het centrum van Bocholt; Mogelijkheden: ideale uitgangsbasis om te verbouwen naar eigen smaak; Comfort: zeer grote leefruimtes en 4 ruime slaapkamers. Interesse om deze woning om te vormen naar eigen smaak? Contacteer ons voor een bezichtiging via 089 46 48 63 of via Impact@era.be en ter plaatse kunnen we de toekomstplannen bekijken.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

553 kWh/m2

Pand Referentie

KAEDCBFYH2JO

500 m2

194 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

12 Sep 2022€327.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu