Monshofstraat 32, 3950 Bocholt

Huis Te Koop in Bocholt

€1.250.000

Dit exclusieve landgoed heeft een uitzonderlijk mooie en rustige ligging doch op korte afstand van Reppel centrum 500m, Bocholt centrum 4 km, Bree 6 km en dichtbij de Nederlandse grens. Prachtige uitzichten, en verschillende weides met 250 bomen waarvan enkele met historische waarde.
De bewoonbare oppervlakte gelijkvloers bedraagt 548 m2 en de verdieping is 296 m2 groot.
Er is een koetshuis, bakovenruimte en bijkomende schuur en deze hebben een totaal van 181 m2. De open schuur is 109 m2 en de schapen en varkenstal nog 60 m2.

Indeling gelijkvloers:
overdekte inkom met doorgang naar de traphal en gastentoilet. Links is er de ruimte waar momenteel het zwembad gebouwd is en rechts de grote keuken met ontbijthoek en toegang tot de eetkamer. Verder nog een wasplaats en kelderkamer. Mooie grote living met zalige houtkachel en veel lichtinval. Aangrenzend de hoekliving en een apart bureel met verdieping. Plannen beschikbaar op eenvoudig verzoek.
Natuurstenen schouwen in de livings en bureel zijn mooi behouden gebleven.

eerste verdieping:
grote hobbyruimte met plaats voor bijvoorbeeld een snooker, 7 slaapkamers en 2 badkamers en apart toilet . Via de hoekliving kan u ook via een authentieke draaitrap naar de slaapvertrekken komen. De studio is bereikbaar langs een buitentrap aan de kopse kant van de hoeve.

Bent u op zoek naar iets unieks? Dan is dit de uitgelezen kans om verdere aanpassingen of renovaties uit te voeren met behoud van de verschillende authentieke elementen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

407 kWh/m2

Pand Referentie

IJUCSYMOV5W8

59123 m2

844 m2

7 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

11 Nov 2022€1.250.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Ja

Menu