Kloterstraat 8, 3950 Bocholt

Huis Te Koop in Bocholt

€365.000

PLUSPUNTEN
+ grond oppervlakte totaal: 3135 m²
+ bewoonbare oppervlakte: 190 m²
+ oppervlakte weiland: 1340 m²
+ 4 slaapkamers
+ rustig gelegen

ALGEMEEN:
Deze charmante woning is gelegen op een prachtig perceel van maar liefst 3135 m² waarvan 1340 m² weiland. Dit in een rustige buurt te Kaulille op de Kloterstraat nummer 8. De woning werd gebouwd in 1930 maar werd doorheen de jaren erg goed onderhouden en gerenoveerd.

We betreden de woning via de inkomhal. Deze geeft toegang tot de slaapkamer, de bovenverdieping en de rest van de woning.

Boven bevinden zich drie slaapkamers. De vierde slaapkamer is gelijkvloers gelegen en deze heeft achterliggend een ruimte die momenteel als dressing dienst doet.

Beneden bevinden zich ook het toilet en de badkamer. De badkamer beschikt over een bad, een douche, en een enkele lavabo. Achter de badkamer bevindt zich de wasberging.

De keuken beschikt over een ingebouwde koelkast, een afwasmachine en een gasfornuis. Hiernaast bevindt zich een polyvalente ruimte met een aparte inkom en toilet. Ook is via de keuken de veranda bereikbaar met zicht op de mooie, ruime tuin.


INDELING:
-1: kelder
+0: inkomhal, toilet, badkamer, woonkamer, keuken, hobbykamer, slaapkamer, veranda, berging
+1: 3 slaapkamers


ENERGIEPREMIE:
Deze woning komt in aanmerking voor de EPC-labelpremie. Deze premie is te combineren met de energiepremies van Fluvius. Benieuwd? Check volgende website: https://www.vlaanderen.be/epc-labelpremie-bij-energierenovatie-via-fluvius

FINANCIERING:
Opgelet: voor woningen gelegen in België zijn enkel Belgische hypotheken mogelijk. Maak tijdig een afspraak zodat u zich op voorhand kan bevragen over de mogelijkheden.
Kandidaat-kopers die hun financiële plaatje al hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen.

CONTACT:
Heeft u interesse in deze charmante woning? Contacteer ons dan op +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

530 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€487

Pand Referentie

AWK8BWLRV4A4

3135 m2

190 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

13 Dec 2022€365.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja Wordt geacht vergund te zijn

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu