De Lochtlaan 17, 2530 Boechout

Huis Te Koop in Boechout

€525.000

Prachtige villa (436m²) voorzien van 4 slaapkamers, riante souterrain en zolderverdieping biedt tal van mogelijkheden op een perceel van 910m² op toplocatie te Boechout!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Boechout, residentieel, rustig en groen gelegen nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, bureau, veranda, keuken, eerste badkamer, masterbedroom, gastenkamer, nachthal, zolder, twee gastenkamers, souterrain, dubbele garage en aangelegde tuin.
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de riante leefruimte voorzien van grote raampartijen en openhaard en een aparte bureau-ruimte. Verder treffen we de quasi-volledig geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen en de zonnige veranda. De nachthal biedt toegang tot een ruime masterbedroom en gastenkamer en de badkamer voorzien van alle comfort met jacuzzi-bad. Via de traphal bereiken we de zolderverdieping met een tweede keuken, badkamer en leefruimte en twee gastenkamers. De zolderverdieping biedt tal van mogelijkheden zoals mantelzorg, co-housing, tweewoonst of grote (nieuw samengestelde) gezinnen. De woning is ook voorzien van een riante souterrain met driedubbele garage en werkplaats/magazijn/atelier/koelcel met mogelijkheden. Ideaal voor zelfstandige activiteiten/ruimte vrij-beroep of verzamelaars van oldtimers)
Kortom: Prachtige villa biedt tal van mogelijkheden op een perceel van 910m² op toplocatie te Boechout!
Bijzonderheden:
- open bebouwing- ruim perceel (910m²)- toplocatie- zolder met mogelijkheden- souterrain met mogelijkheden- dubbel garage

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

271 kWh/m2

Pand Referentie

6WTWKD8EE7W5

910 m2

436 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

01 Jul 2022€525.000

03 Jun 2022€575.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu