Alexander Franckstraat 252, 2530 Boechout

Huis Te Koop in Boechout

€349.000

Karaktervolle woning (138m²) voorzien van 4 slaapkamers op een perceel van 762m² biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Boechout!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Boechout, centraal maar tevens rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, eetkamer, keuken, badkamer, traphal, masterbedroom, tweede masterbedroom, twee gastenkamers, kelder, tuin, terras en garage!
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met authentieke elementen die toegang biedt tot de ruime leefruimte met veel natuurlijke lichtinval en de eetkamer. Aansluitend de geïnstalleerde keuken met mogelijkheden en de badkamer voorzien van douche, toilet met berging technische ruimte. Via de traphal bereiken we het slaapgedeelte met twee ruime masterbedrooms. Op de tweede verdieping onder het dak zijn er nog twee volwaardige gastenkamers. De woning is gelegen op een riant perceel van 762m² met prachtige tuin, met zonnig terras. Tot slot is de woning voorzien van een ruime garage met mogelijkheden kan dienen als werkplaats/magazijn/atelier of uitbouw voor de keuken met zicht op de tuin en een oprit voor meerdere wagens. De woning dient grondig gerenoveerd te worden maar biedt tal van mogelijkheden door haar karaktervolle uitstraling, fantastische ligging en riant perceel.
Kortom: Karaktervolle woning op toplocatie te Boechout biedt tal van mogelijkheden voor ieders met een visie en een wil!
Bijzonderheden:
- karaktervolle woning- riant perceel (762m²)- vernieuwd en geïsoleerd dak (2007)- dubbele beglazing (PVC)- Cv-installatie HR condensatie (2010)
Renovatieverplichting niet-residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

543 kWh/m2

Pand Referentie

UD6Z8546578C

761 m2

138 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€349.000

09 Sep 2022€359.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu