Provinciesteenweg 580, 2530 Boechout

Huis Te Koop in Boechout

€399.000

Te renoveren villa met potentieel te Boechout!
Op een centrale locatie te Boechout vinden we deze charmante te renoveren vrijstaande woning met leuke tuin. De ligging geniet van een uitstekende bereikbaarheid (as Mortsel-Lier) en heeft veel potentieel. U vindt al het nodige in de onmiddellijke omgeving (supermarkten, winkels, openbaar vervoer, ..) en op 5min fietsen bevindt u zich in het centrum van Boechout.

Indeling:
Gelijkvloers:
Bij het betreden van de woning komen we in de centrale inkomhal met vestiaire en apart toilet, van waaruit alle ruimtes bereikbaar zijn. Links is er de gezellige woonkamer op visgraatparket. Een dubbele buitendeur zorgt voor veel lichtinval en een leuk uitzicht op de achterliggende tuin. Aansluitend vinden we de keuken, uitgerust met kasten en de nodige toestellen. Een zijdeur geeft uit op de inpandige garage, diep genoeg voor een wagen en bijkomende opslagruimte. De tuin met zuid-west oriëntatie heeft een oppervlakte van 300m² en biedt veel mogelijkheden.

Eerste verdieping:
Via de trap komen we tot de bovenverdieping. Hier zijn 2 volwaardige slaapkamers te vinden en een badkamer, alsook een bijkomende zolderkamer, welke na renovatie omgevormd kan worden tot extra slaapkamer.

De woning is momenteel verhuurd.

EPC: 584 kWh/m²

Bijzonderheden:
- Plaats voor 4 wagens
- Uitstekende bereikbaarheid
- Woning met potentieel
- Grote tuin Documenten Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 11/0087.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

584 kWh/m2

Pand Referentie

Z47AUJ1B2VX9

784 m2

141 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

16 Dec 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu