Schanzestraat 1e, 3840 Borgloon

Huis in Borgloon

€340.000

Deze zeer degelijk gebouwde en grondig gerenoveerde gelijkvloerse woning is gelegen op een prachtig perceel van maar liefst 19a 85ca, langs de Schanzestraat ter hoogte van nummer 1E in Rijkel, deelgemeente van het mooie Haspengouwse Borgloon. Op een vijftal minuutjes rijden bereikt men het centrum van Borgloon en op een achttal minuutjes het treft men het centrum van Sint-Truiden.
De woning is in 2017 gerenoveerd met in het bijzonder veel aandacht voor goede toegankelijkheid voor mensen die minder mobiel zijn. Inbegrepen in de renovatie zijn volgende werkzaamheden: vernieuwde ramen met rolluiken, aangepaste elektriciteit, vernieuwde CV, isolatie van de spouwmuren, isolatie van de zoldervloer, vernieuwing van de vloeren, vernieuwde badkamer en toilet specifiek ontworpen voor mindermobiele mensen,..
De woning is in uitstekende staat en kan bijgevolg onmiddellijk betrokken worden zonder dat dringende werkzaamheden aan de orde zijn.

INDELING:
oprit en netjes aangelegde voortuin die onmiddellijk al een degelijke en verzorgde indruk geven, welke indruk men verder kan terugvinden in de hele woning, inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met gezellige pelletkachel. De keuken geeft uit op de tuin en is ruim genoeg om in te richten als leefkeuken. Via de nachthal met gastentoilet komt men in de twee gelijkvloerse slaapkamers. De badkamer is volledig vernieuwd met aandacht voor kwaliteit en toegankelijkheid - ingericht met mooi badkamermeubel, 2de toilet en makkelijk toegankelijke inloopdouche. De inpandige garage - ook bereikbaar via de keuken - is bijzonder ruim en biedt zo mogelijkheden om voor een gedeelte te verbouwen tot een derde slaapkamer. Verder vindt men op deze verdieping nog een handige wasplaats met bergruimte.
Via een luik bereikt men de grote zolder die nog dienst kan doen voor stockage.
Buiten: terras, bijzonder ruime tuin met prachtige buitenvolière, kippenweide en vergunde bijgebouwen.

Enkele technische kenmerken:
- grondige renovatie 2017
- EPC: 207 kWh/m² pj. - zeer gunstige score voor deze open bebouwing !
- vernieuwde ramen met rolluiken - aluminium profielen met HR glas - vliegenramen - op maat gemaakte lamellen
- rolluiken
- geïsoleerde spouw
- geïsoleerde zoldervloer
- vernieuwde CV op stookolie - HR condensatieketel
- aangepaste elektriciteit
- regenwaterput met aansluiting toilet

Zeker mooi aanbod voor wie op zoek is naar een gelijkvloerse instapklare woning met een bijzonder ruime tuin, en voor wie vroeg of laat een goede toegankelijkheid voor minder mobiele mensen belangrijk is! Anderzijds mogelijk ook interessant voor dierenliefhebbers dankzij de uitzonderlijk ruime tuin met vergunde bijgebouwen.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

GCGW5YK-BQ-G

1985 m2

195 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

06 Jun 2022€340.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu