1404 Bornival

Huis Te Koop in Bornival

Dit riante paardeneigendom op ca. 11 ha is gelegen in Bornival. Bornival is een deelgemeente van Nijvel en ligt in onze Franse Gemeenschap, ten noorden van de hoofdstad Brussel. De af- en oprit van de E19 is op minder dan 5km verwijderd, waardoor men zich makkelijk kan verplaatsen. In de nabijheid zijn overigens talrijke wandelroutes aanwezig.

Het eigendom zelf biedt plaats voor de beoefening van de paardensport in de ruime zin van het woord. Meer dan 50 paarden kunnen hier huisvesten in de binnen- of loopstallen. Naast de huisvesting van de paarden zijn ook alle voorzieningen aanwezig om de paarden goed te verzorgen en te trainen. Zo zijn er meerdere solaria en poetsplaatsen aanwezig met bijhorende zadelkamers. Verder is er enorme buitenpiste van ca. 50m x 90m met geopad bodem aanwezig. Bovendien is er nog een verlichte overdekte piste van ca. 20m x 40m aanwezig en een volledig gesloten binnenpiste van ca. 25m x 60m met geopad bodem, sproeiinstallatie en tribune. De paarden kunnen hun benen strekken in verschillende grote weides, die gelegen zijn tussen de ruime galopbaan of in één van de aanzienlijke paddocks. Er is ook nog een stapmolen aanwezig, die plaats geeft aan acht paarden. Hooi en stro kan bewaard worden in één van de verschillende opslagplaatsen/-loodsen. Voer kan dan weer gestockeerd worden in silo’s. Via een volledige gebetonneerde, brede weg rondom het complex kan men de mesthoop bereiken. Het eigendom heeft bovendien parkeermogelijkheden zat, waardoor er makkelijk (grote) evenementen georganiseerd kunnen worden.

De faciliteiten houden hier niet op. Naast de beoefening van de paardensport kan er genoten worden van horecamogelijkheden. Aangrenzend aan de binnenpiste, immers, bevindt zich een cafetaria met bar en keuken. Er is ook een buitenterras, dat uitziet op de buitenpiste.

Ten slotte zijn er ook woongelegenheden: naast een appartement en twee studio's is er ook een casco ruimte, die vrij ingevuld kan worden als één of twee extra appartementen. Verder is er een aparte bureau aanwezig.

Kortom, dit paardeneigendom is allesomvattend en biedt alle kansen om topsport te kunnen beoefenen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

376 kWh/m2

Pand Referentie

IH2U29Q1-31O

110.336 m2



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgevoelig gebied

Menu