Doornstraat 2, 3370 Boutersem

Huis Te Koop in Boutersem

€585.000

Deze charmante hoeve met bijhorende schuur is gelegen in een uiterst landelijke omgeving waar de connectie met de natuur en de bijhorende velden en bossen centraal staan. Gelegen in agrarisch gebied op een perceel van 67 are, maakt deze hoeve een echte buitenkans voor diegenen die rust en geborgenheid weten te appreciëren. De natuurlijke tuin is een oase van groen en rust waar het meer dan aangenaam vertoeven is. Uiterst mooie vergezichten verzekerd.

Deze hoeve heeft een bewoonbare oppervlakte van om en bij een 217 m² en telt 6 slaapkamers waardoor de nodige plaats en ruimte meer dan aanwezig is. Bijkomstig grenst aan de rechterkant van de woning een schuur van ongeveer een 90 m² vloeroppervlakte wat voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden. Deze kan eventueel mee geïntegreerd worden als bewoonbare oppervlakte of kan dienst doen om een zelfstandige activiteit uit te baten.

Tal van mogelijkheden waardoor een plaatsbezoek zeker aan te raden is.
Voor meer info betreffende deze opportuniteit, gelieve BVM-vastgoed te contacteren via 016 23 21 45 of info@bvm-vastgoed.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

333 kWh/m2

Pand Referentie

4JQLD6LX70K9

6700 m2

217 m2

Vraagprijzen

23 Aug 2022€585.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu