Groenstraat 26, 3370 Boutersem

Huis Te Koop in Boutersem

€419.000

Instapklare en verzorgde woning gelegen in een rustige straat, nabij het centrum van Boutersem, met een goede bereikbaarheid tussen Leuven en Tienen (E40) en het treinstation van Vertrijk.
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, slaapkamer/bureel, een living met eet- en zitplaats, een open ingerichte keuken, met toegang tot terras en tuin, aparte wasplaats/berging met de mogelijkheid tot het maken van een douchekamer.
In de woonkamer kan men een pellet kachel plaatsen.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche in bad, lavabomeubel en wc.
De mooie tuin is zuidgeoriënteerd en goed onderhouden. Er staat een groot tuinhuis, ideaal als berging of atelier! Ook speeltuig voor kinderen!
De onderkeldering biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een wagen, tevens opslagruimte en een ruime oprit.
Elektrische keuring is conform! Goede isolatie van de ganse woning, zowel muren, plafond en vloer (zie plan en lastenboek van het huis). Tevens extra dubbele beglazing type thermoplus superlite. Dak achterzijde huis, is pal zuidelijk gericht en dus uitstekend gericht voor het plaatsen van zonnepanelen die de EPC waarde en de energie rekening gevoelig doen dalen.
Winkels, school en openbaar vervoer op wandelafstand. Kortom, de ideale gezinswoning in een rustige straat met een prachtige tuin!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

453 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.331

Pand Referentie

6UKFR9CKG9I1

861 m2

182 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

09 Dec 2022€419.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu