Stationlei 6, 2288 Bouwel

Huis Te Koop in Bouwel

€599.000

Modern gerenoveerde woning op centrale, doch rustige locatie aan de 'Konijnenbergen'
Het betreft een uiterst moderne woning met inpandige garage. Deze werd volledig gerenoveerd in 2017. Indeling gelijkvloers:
De woning betreden we langs de zijkant via de deur met pincode deurslot. Hier vinden we het apart gastentoilet.Verder vinden we hier vier ruimte slaapkamers, waarvan drie met ingemaakte kasten en lavabo. Momenteel werd één slaapkamer ingericht als bioscoopruimte.Naast de douchekamer met infraroodverwarming vinden we de inpandige garage.

Eerste verdieping:
Aan de rechterkant vinden we de prachtige woonkamer met grote raampartijen en gezellige gashaard.Hiernaast bevindt zich de moderne keuken met alle nodige toestellen van MIELE. Screens zijn hier ook aanwezig.Verder vinden we het 2e aparte toilet, mooi uitgeruste Corian badkamer met infrarood en zonnebankwarmte.Daarnaast zijn hier nog twee slaapkamers met ingemaakte kasten die beide uitgeven op het terras.
Tweede verdieping:
Dankzij een vaste trap komen we tot de ruime zolder die kan worden omgevormd naar appartement of extra bewoonbare oppervlakte.Hiervoor zijn plannen en vergunningen voorzien.
Buitenruimte:
Tuinkantoor met glazen schuifwand dat multifunctioneel kan worden ingericht. Jacuzzi, buitendouche (warm & koud water voorzien) en overdekt terras.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

234 kWh/m2

Pand Referentie

AK54-BAJSJO-

666 m2

276 m2

6 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€599.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

In aanvraag

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu