Kasteeldreef 1, 2288 Bouwel

Huis Te Koop in Bouwel

€459.000

In een autoluwe straat nabij de dorpskern van Bouwel treffen wij deze gezellige woning omgeven door groen. Scholen, openbaar vervoer en winkels bevinden zich in onmiddellijke omgeving. De bereikbaarheid naar de E313 is optimaal. Deze charmante woonst dateert van 1976 en heeft in de loop der jaren verschillende renovaties gehad waardoor het heden ten dage een instapklare woning betreft met vele extra troeven.

INDELING
Via een knusse inkomhal, voorzien van vestiaire en gastentoilet, komen we in de ruime woonkamer van 39m² met een prachtig geïntegreerde veranda (25m²) die zicht biedt op de zuidwest georiënteerde tuin. Hiernaast is er een berging waar, na een vermoeiende dag, een sauna genomen kan worden en de toegang tot een extra slaapkamer (10m²). Eveneens vanuit de woonkamer bereikbaar zijn de keuken en badkamer. De keuken (16m²) is kwalitatief afgewerkt en uitgerust met een inductiekookplaat, dubbele spoelbak, inbouw heteluchtoven, microgolfoven, koelkast & diepvries en vaatwasser. Via een grote raampartij kijk je uit op het terras en de tuin. Een deur in de keuken biedt toegang tot de inpandige garage met sectionaal poort. De volledig met natuurstenen betegelde badkamer beschikt over een douchecabine en dubbele lavabo in meubel. De bovenverdieping telt twee slaapkamers (circa 10m² elk) en een multifunctionele vide van 15m². Allen voorzien van inbouwkasten.

Ook buiten heeft dit perceel heel wat verrassingen in petto waaronder een overdekt terras, een geweldig (overdekt) zwembad en een tuinhuis (27m²). De tuin, van ruim 450m², is volledig omheind en omgeven door bomen die veel privacy garanderen. Naast het huis is een carport geschikt voor twee wagens.

BIJZONDERHEDEN
- Zonnepanelen
- Sauna
- Deels overdekt zwembad
- Carport om twee wagens overdekt te stallen
- Garage met bergruimte
- Grote zuidwest georiënteerde, volledig omheinde tuin
- Veranda
- inbouwkasten in slaapkamers
- Op wandelafstand van openbaar vervoer

Wil jij deze unieke parel niet aan je voorbij laten gaan? Aarzel dan niet en bel: 0490/64 66 64. Wij begeleiden je graag bij de aankoop van jouw droomwoning.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

283 kWh/m2

Pand Referentie

-W1MWV1AYC96

1.065 m2

185 m2

Vraagprijzen

25 Oct 2022€459.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Bouw vergund

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Mogelijk overstromingsgevoelig

Menu