Hemelakkers 24, 2930 Brasschaat

Huis Te Koop in Brasschaat

€1.100.000

Omschrijving Charmante villa grenzend aan het park en nabij het centrum Deze karaktervolle villa is gelegen op een centrale locatie, grenzend aan het park van Brasschaat en op wandelafstand van het centrum van Brasschaat.

Indeling
U betreedt de villa middels de royale inkomhal met trap naar de verdieping. Vanuit deze inkomhal toegang tot de gezellige leefruimte met open haard en aansluitende eetkamer met zicht op de tuin. Vanuit deze eetkamer bereikt u de volledig ingerichte leefkeuken voorzien van een werkeiland en diverse inbouwtoestellen waaronder een stoomoven. Aansluitende eetkamer met toegang tot een veranda.

Garage
Vanuit de keuken toegang tot de garage met wasplaats. Hier is ruimte voor één wagen, de garage is voorzien van een automatische poort. Naast de garage is een carport welke eveneens is voorzien van een automatische poort.

Verdieping
Mastersuite met dressingkasten en tweede kamer, een ruime badkamer, een logeerkamer en een tweede badkamer/doucehkamer. Boven de garage bevindt zich een polyvalente ruimte, momenteel in gebruik als kantoor.

Tuin en buitenruimtes
De aangelegde, verzorgde tuin geeft u voldoende rust en privacy. Op de ruime terrassen kunt u volop genieten van zon en rust.

Bijzonderheden
Bouwjaar ca 1967, in 2007 zeer grondig verbouwd en in 2021 nog diverse werken uitgevoerd. De woning is voorzien van een CV op aardgas met condenserende ketel ( 2020 ). Airconditioning in veranda en keuken. Het dak werd recent grotendeels vernieuwd en geïsoleerd.

Neem contact op met ons kantoor voor meer inlichtingen

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

291 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€4.476

Pand Referentie

IXTK5X7PIWL8

1359 m2

438 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

14 Oct 2022€1.100.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu