'T Serclaeslei 10, 2930 Brasschaat

Huis Te Koop in Brasschaat

€975.000

Architectenwoning met Zuidwestperceel op een topligging!
Deze magnifieke villa volgens een brutalistisch concept en visie van architect Schellekens bevindt zich in een rustige straat in de Durentijd wijk nabij Maria Ter Heide in Brasschaat.
Het eigendom, gebouwd in 1972 naar een ontwerp van Paul Schellekens, combineert een eigenzinnige architectuur in harmonie met de omliggende natuur op een Zuidwest perceel van 21a46ca. Een sober, massief en doordacht karakterpand met een zeer eigen signatuur. Deze energiezuinige villa (B-label) beschikt over een bewoonbaar volume van 420m² met o.a. 5 slaapkamers en 2 badkamers. Plan uw afspraak in en kom de mogelijkheden ontdekken.
Indeling:
Gelijkvloers:
Via de inkomhal komt u binnen in de villa, met rechts toegang tot de dubbele garage en links een thuiskantoor. Wonen en werken is hier ideaal! Wandelen we verder door de hal komen tot de vestiaire en gastentoilet. Let hier op de hoge vides en de mooie metalen draaitrap, een aantal van de eyecatchers in deze architecturale parel. Door de steellook deur komen we binnen in de leefruimte, van waaruit we een mooi perspectief krijgen op de zuidwest tuin. De ruimte is onderverdeeld in een eetkamer, een lager gelegen salon met haard en een hoger gelegen hobbyruimte of leeshoek. Vanuit de eetruimte wandelen we zo de open keuken in met centraal kookeiland. Een handige bijkeuken met zij-ingang sluit aan, die op haar beurt toegang geeft tot enerzijds de garage en anderzijds een technische ruimte.
Eerste verdieping:
De mooie metalen draaitrap brengt ons naar de nachthal op de de eerste verdieping. Er zijn in het totaal 4 ruime slaapkamers, waarvan de master met private badkamer met inloopdouche. De andere slaapkamers kunnen gebruik maken van een ruime badkamer met ligbad. Verder zijn er nog een handige wasplaats en aparte bergkamer. Een nachttoilet met de verdieping compleet.
Tweede verdieping:
Op deze verdieping zijn er een ruime vijfde slaapkamer met toegang tot de bergzolder.
Tuin:
De villa beschikt over een mooi open en zuidwest georiënteerd perceel met een ruim terras en een overdekt terras. Ideaal De woning heeft een prachtig aangelegd terras, met klinkers van arduin, dat voldoende ruim is om er maximaal van te kunnen genieten. De ruime tuin zorgt voor alle nodige privacy en beschikt bovendien over 2 tuinbergingen.

Buitengewone kenmerken:
- Groen en rustig zuidwest perceel
- Architectenwoning met 5 slaapkamers en 2 badkamers
- B-label
- EK conform
- Alarminstallatie
- Zonnepanelen in combinatie met batterij (10kW)
- Aparte kantoorruimte
- Volledig omheind met automatische poort met videofonie
- Ideaal gelegen in vogelvlucht van invalswegen
VG – Wp – Gmo – Gvkr – Gvv
EPC: 187 kWh/m² (B-label) Documenten Indelingsplan

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

187 kWh/m2

Pand Referentie

U3YTPMRLO-O3

2146 m2

420 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

23 Dec 2022€975.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Neen

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu