2930 Brasschaat

Huis Te Koop in Brasschaat

Via een royale entree betreedt men het landgoed Mishaegen dat volledig in zijn glorie hersteld is en herinnert aan het rijke verleden van de kastelen in Brasschaat. Het domein bestaat uit een classicistisch kasteel dat dateert uit 1772 en aansluitende bijgebouwen uit de 19de eeuw met een totale bewoonbare oppervlakte van ± 1.800 m², een koetshuis met conciergerie woning ± 380 m² groot en een orangerie met bouwperceel van ± 10 are, gelegen in de ommuurde moestuin. Dit geheel is gelegen te midden van een nieuw aangelegd park met aan de entree een ellipsvormige vijver inclusief fontein, een strakke vijver in de patio en een bos met natuurlijke vijver achteraan.
In het kasteel heeft men een ruime inkomhal die leidt naar meerdere salons waaronder het salon voor diners, de bar, het ontvangstsalon en de gedecoreerde orangerie. De rechtse zijvleugel bestaat uit de family room en bibliotheek/bureau met open haard. De linkse zijvleugel omvat een volledig geëquipeerde keuken met eethoek en een service-kamer met koele cel. Op de 1ste verdieping heeft men de master bedroom met badkamer en ensuite twee dressings, 5 slaapkamers met telkens een dressing en badkamer. De zolderverdieping heeft een polyvalente ruimte met zithoek, open haard, barruimte en kitchenette. De kelderverdieping werd ingericht als spa-ruimte met jacuzzi en hammam, de wasplaats, technische ruimte en wijnkelder. Afwerking met duurzame materialen en voorzien van hoogtechnologische technieken. In het domein bevindt zich een groot koetshuis met garages en op de eerste verdieping een grote conciergerie woning met salon, keuken en slaapkamer met badkamer.
Aanvullend: hoogstaande beveiliging met smart home en videobeveiliging solutions, lift van kelder tem zolderverdieping, warmtepomp, vloerverwarming en airconditioning
De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen o.b.v. de boekhouding hiervan rekening houdende met de waardebepaling van het gebouw.
Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

TJ5-JCKZNVPA

6 Slaapkamers

6 Badkamers

Menu